دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی | رشتهها و دستاوردها
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، در طلیعه ۲۲ فروردین سال ۱۳۷۸ دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی مانند نهال بابرکتی در باغ دانشگاه آزاد اسلامی کاشته شد و با سه رشته تحصیلی فعالیت خود را آغاز کرد و سال ۱۳۸۹ هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در اجلاس ۵۸ با عضویت این واحد دانشگاهی در اتحادیه جهان اسلام و تبدیل آن به واحد بینالملل موافقت کرد.
تصاویر بیشتر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی را اینجا ببینید.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی امروز با ۱۲۴ عضو هیئتعلمی تمام و بالغبر ۵۱ هزار مترمربع فضای آموزشی و پژوهشی و ۱۸۵ باب آزمایشگاه و کارگاه مجهز و مدرن و بسیاری از امکانات رفاهی در زمینی بکر و زیبا به مساحت ۷۲ هکتار، خرسند به تحصیل علاقهمندان به کسب علم در ۱۱۰ رشته تحصیلی و ۲۹ گروه آموزشی در تمام مقاطع تحصیلی است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی اکنون دارای دانشکدههای علومپایه، دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده تربیتبدنی، دانشکده داروسازی، مجتمع بینالملل، و دانشکده و مهارتهای عمومی ( سما) مدارس ابتدایی دخترانه و هنرستان فنی و هنرستان تربیتبدنی پسرانه است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی جزء معدود دانشگاههایی است که با ایجاد مجتمع پژوهش و فناوری و فراهم کردن کتابخانه مرکزی با بیش از ۳۴ هزار جلد کتاب و سایت ۱۲۰ نفری و مرکز همایشها و تالار اجتماعات ۵۰۰ نفری موفق عمل کرده است.
مرکز رشد دریچهای بهسوی تولید
با توجه به سیاستهای جدید دانشگاه مبنی بر کاربردی کردن پژوهشها و ایجاد مراکز رشد با هدف کارآفرینی و اشتغالزایی تخصصی بهویژه برای دانشآموختگان از طریق شرکتهای دانشبنیان و حمایت مالی این شرکتها از طریق مراکز رشد دانشگاهی استوار شده است.
راهاندازی پژوهشکده گیاهان دارویی، راهاندازی کارگروه کشاورزی، راهاندازی سرای نوآوری برنج، انعقاد قرارداد همکاری با بیش از ۲۵ شرکت دانشبنیان ازجمله اقدامات شاخص این واحد دانشگاهی در حوزه پژوهشی بوده است.
مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی با ۲۹ واحد فناور و ۳۰ محصول فناورانه و پنج محصول دانشبنیان و ۱۸ اختراع نتیجه مطلوبی حاصل کرده است.
فرهنگ دغدغهای ناتمام
توجه به مسائل فرهنگی رویکرد شاخص دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی بوده که فقط در ۶ ماه آخر سال ۹۹ بهجز برنامههای عادی فرهنگی اقدامات ماندگاری مانند تدفین دو شهید گمنام دانشگاه را به مأمن خانوادهها و دانشجویان در بسیاری از ساعت شبانهروز تبدیل کرده است.
حضور این دو شهید خیرات و برکات بسیاری بههمراه داشته که شاید بتوان گفت اثر فرهنگی حضورشان از تمام تلاشها و برنامههای دانشگاه در طول سالیان، مؤثرتر بوده است.
راهاندازی دفتر حوزه و دانشگاه و افزایش تعامل و همفکری میان دانشجویان و طلاب خود دریچهای است بهسوی ایرانی با الگوی اسلامی پیشرفت، برگزاری نخستین دوره مناظرهها انتخاباتی که دانشگاه را به مرجع معرفی کاندیداها تبدیل کرد ازجمله برنامههای فرهنگی اجراشده در این واحد دانشگاهی بود.
فعالیتها و دستاوردهای بینالمللی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی باهدف فعالیتهای مشترک علمی و فرهنگی، برنامههای تحقیقاتی مشترک، تبادل دانشجویان، پژوهشگران و اعضای هیئتعلمی فرصت مطالعاتی استادان، شرکت در سمینارها و جلسات علمی، ویژهبرنامههای کوتاهمدت دانشگاهی، تبادل نشریات و مطالب علمی، با دانشگاههای مدیترانه شرقی، دانشگاه مطالعات خارجی توکیو، دانشگاههای سوماترا و سوراباتای در اندونزی، دانشگاه بایرو در نیجریه؛ دانشگاه لافرا و بردفورد انگلستان دانشگاه گرونیگن هلند و دانشگاه کاری ترکیه تفاهمنامه همکاری بهطور مشترک دارد.
از جمله همکاریهای بینالمللی این دانشگاه میتوان عضویت در انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسایهل، عضویت در مرکز همکاریهای بینالمللی آکسفورد، عضویت در اتحادیه دانشگاههای جهان اسلام و ایسسکو را نام برد.
دانشگاه موردپسند قهرمانان ورزشی
مجموعه بینظیر ورزشیدانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی با برخورداری از زمین چمن فوتبال، زمین چمن مصنوعی، زمینتنیس خاکی، زمین والیبال ساحلی، سالن چندمنظوره سرپوشیده، سالن کشتی، سالن ژیمناستیک، سالن بدنسازی، سالن تنیس رویمیز، محل تحصیل قهرمانان و افتخارآفرینانی مانند علیرضا فغانی (داور بینالمللی فوتبال)، بهروز عطایی (مربی تیم ملی جوانان والیبال)، قاسم رضایی (قهرمان المپیک کشتی)، نوشاد عالمیان(قهرمان تنیسرویمیز جهان)، محمدهادی ساروی(قهرمان کشتی جهان)، صدیقه دریایی (قهرمان ووشوی جهان) و بسیاری از دیگر قهرمانان بهنام کشور و منطقه است.
آزمایشگاه مجهز یعنی مهارتآموزی کاربردی
۸۵ باب آزمایشگاه مجهز به همراه هزار و ۵۱۹ دستگاه پیشرفته آزمایشگاهی، ۱۵۴ کارگاه مانند آزمایشگاههای فیزیک، شیمی، صنایع غذایی؛ عمران، ساختمان، کامپیوتر و الکترونیک، متالورژی و کارگاههای مکانیک و ساخت و تولید، جوشکاری و گرافیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی را به یک دانشگاه مهارتمحور تبدیل کرده است.
دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی با ۱۰ آزمایشگاه فعال درزمینهٔ داروسازی از دستگاههای شاخص آزمایشگاهی مانند GC_MSS- FT_IR- PCR - Flame Photometer - HPLC - فریزر ۸۰- درجه - دستگاه فوق سرماساز۱۸۰- درجه برخوردار بوده که برای کمک به دانشجویان در حال خدماتدهی است.
مرکز مدیریت و نوآوری
دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی با توجه به دارابودن رشتههای مختلف علومانسانی، فنیمهندسی، علومپایه، کشاورزی، داروسازی، هنر و معماری در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و اعضای هیئتعلمی توانمند، اقدام به تأسیس مرکز تحقیقات مدیریت و نوآوری با هدف ایجاد ارتباط مؤثر و هدفمند با سازمانها، شرکتها و مراکز دولتی و خصوصی کرده است.
از فعالیتهای مرکز تحقیقات مدیریت و نوآوری میتوان ارائه خدمات مشاورهای، آموزشی (برگزاری دورههای کوتاهمدت)، پژوهشی (انجام طرحهای پژوهشی و پایاننامههای دانشجویی) و اجرایی در زمینههای مختلف را ذکر کرد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
دانلود فایل
انتهای پیام/